Over mij

Al jaren had ik de wens om een planner uit te brengen en om een winkel te beginnen. Nadat ik de Daily Check-In had ontworpen besloot ik een webshop te openen om deze te verkopen. Dit is uitgegroeid tot Liefs in je Brievenbus.

Al toen ik nog kind was, hield ik enorm van post krijgen en dan in het bijzonder (wens)kaartjes. Nog steeds kijk ik dagelijks meerdere keren in de brievenbus of er toevallig iets leuks in ligt. Toen ik in het buitenland woonde, wist mijn familie dat ze me niet blijer konden maken dan met een kaartje. Met kerst het liefste met een fout muziekje erbij ;)

Nu we steeds digitaler worden, worden er steeds minder kaartjes verstuurd terwijl dat nog steeds enorm gewaardeerd wordt door de ontvanger. Vandaar dat er bij Liefs in je Brievenbus dan ook een grote focus ligt op kaartjes. En dan vooral kaartjes die je niet in iedere winkel kan kopen. Soms is het leuk om bij een kaartje een klein cadeautje te doen. Daarom verkoopt Liefs in je Brievenbus ook kleine cadeautjes die door de brievenbus passen. Zo kun je de verrassing helemaal compleet maken! 

Ik hoop dat je veel plezier beleefd aan de producten in de webshop en ik hoor graag van je!

Liefs,
Yara